Ponedeljak - Petak 10:00-17:00
Subota Nedelja - Zatvoreno
Tomazeova 35/5,
11000 Beograd

O doktoru urologije Gordanu Popoviću

Dr Gordan Popović

O doktoru Gordanu Popoviću

 

 

Dr Gordan Popović

Dr Gordan Popović
specijalista urologije i seksolog

Dr Gordan Popović 30 godina vodi urološko - seksološku ordinaciju "POTENCIJAL". Član je Urološke sekcije Srbije kao i Intersekcijskog odbora za seksološku medicinu Srpskog lekarskog društva.

Kao specijalista urologije intenzivno se bavi seksološkom problematikom, naročito dijagnostikom i lečenjem:

 

U periodu 1998 - 2001 poznat je kao lekar koji je imao najveći broj pacijenata i najveće iskustvo u primeni prvog leka za erektilnu disfunkciju koji se tada u svetu pojavio. Još tada uviđa potrebu za preparatom koji poboljšava seksualnu funkciju, a koji bi bio pogodan za široku primenu i da je potpuno siguran po zdravlje. Tako je nastao preparat POTENCIJAL koji je tokom punih devet godina primene ta svojstva i potvrdio.

Dr Popović je rođen 1963. godine u Beogradu. Posle završene srednje i više medicinske škole upisuje Medicinski fakultet u Beogradu. Po sticanju diplome doktora medicine uspešno završava specijalizaciju iz urologije. Još kao student medicine posebnu pažnju posvećuje seksološkoj problematici. Vrlo rano uviđa da se i u svetskoj medicini još nedovoljno zna o seksualnoj funkciji ljudi, a naročito u našoj zemlji gde se ni postojeća znanja iz medicine ne primenjuju dovoljno u svakodnevnoj praksi.

Među prvima u našoj zemlji uvodi u praksu savremena sredstva i lekove koji se koriste u lečenju impotencije. Rad Dr Popovića i njegovo trideseto godišnje iskustvo u ovoj oblasti pomogli su velikom broju pacijenata - do sada više od 30.000.

Najveći broj pacijenata posetio je Dr Popovića zbog:

  • impotencije i produženja trajanja seksualnog odnosa
  • oboljenja prostate (uvećana prostata, prostatitis)
  • uroloških infekcija (mokraćne bešike – cistitisi, polne infekcije…)
  • l fimoze (otežano prevlačenje prepucijuma – kožice preko glansa penisa) kako operacijom, tako i neoperativnim putem
  • povećanja veličine, ispravljanja deformiteta penisa, ugradnje penilne proteze itd.

 

Ukoliko imate neka pitanja za nas slobodno nam pišite Ili nas pozovite radnim danima od 10-17h +381 63 30 10 30


Kontaktirajte Potencijal

Potencijal Orinacija

Urološka ordinacija POTENCIJAL predstavlja mesto gde će se pacijentu pomoći da reši svoj problem u skladu sa najnovijim medicinskim saznanjima i svetskim stručnim trendovima. Ideja je da svakom muškarcu omogućimo da pokaže svoj potencijal!